Meny Stäng

Välkommen till Playa de Långbo

Holmsvedenbygdens absolut bästa badplats med en fantastisk sandstrand.

Längs väg 272 mellan Holmsveden och Lingbo ligger Playa del Långbo som är en riktig sommarpärla. En välskött badplats där du tillsammans med även de små barnen kan vada långt ut på en sandräfflad botten.
Storsjöns klara vatten gör att man ser den jättefina guldbruna sanden tydligt.

Playa de Långbo

Storsjön är en sjö i Söderhamns kommun i Hälsingland och ingår i Skärjåns huvudavrinningsområde. Sjön är 22,8 meter djup, har en yta på 2,96 kvadratkilometer och befinner sig 98 meter över havet. Sjön avvattnas av vattendraget Skärjån.

N 61.094101

E 16.697134

Latitud

Longitud

Playa de Långbo

Vattenkvalitet

Det finns ett tiotal badplatser i och utanför Söderhamn som kommunen ansvarar för. Några av badplatserna driver kommunen tillsammans med lokala föreningar. Du kan se kvaliteten på badvattnet via resultat från provtagningar.

Rastning av hund förbjuden

Hundar får inte rastas på offentliga badplatser under badsäsongen 15 maj-15 september. På badplatsen ska hunden vara kopplad.
De kommunala badplatserna är: Vallviks havsbad, Härnebosjön i Holmsveden, Skogsand i Skog, Storsand, Färsjön, Bocksjön, Långbobadet i Storsjön, Florsjön, Stenö havsbad, Badkullen Bergvik.

Denna sida använder cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan accepterar du hanteringen av cookies.  Vår integritetspolicy