Meny Stäng

Information om besiktning och ersättning!

Information om besiktning och ersättning från Open Infra

Hej, 

 Vi på Open Infra vill börja med att be om ursäkt för den utdragna processen i ert område med färdigställande av besiktningsanmärkningar och andra delar, det har tagit för lång tid.  Vi kommer så fort vädret tillåter att återigen etablera oss i området och färdigställa de delar som återstår, just nu är planen att starta i månadsskiftet mars-april, men det kan ske förändringar om det kommer ytterligare snö och kyla. Vi har återställt en hel del men det är en del som återstår, mycket av detta vet vi om genom dialog med de personer som fortfarande väntar på åtgärd men även genom de besiktningar vi har utfört. Det kan dock vara så att du inte har fått någon besiktning tidigare eller av annan anledning är orolig för att vi inte har noterat det som återstår hos just dig. Om så är fallet ber vi dig att skicka ett mejl till forsyn@openinfra.com så hör vi av oss snarast för att diskutera ert ärende samt boka in en tid på plats för att se över det som ska åtgärdas.  
 
Vi gjorde en utbetalning av ersättningar till markägare den 27 januari i år men vi är ödmjuka inför att det kan ha missats någon ersättning. Om du är markägare och inte har erhållit ersättning från oss ännu så är du välkommen att skriva ett mejl till ersattning@openinfra.com med din fastighetsbeteckning samt namn och telefonnummer så ser vi till att lösa en utbetalning snarast även till er. Vi ber om ursäkt i förväg till er där vi ännu inte har fått iväg den utlovade ersättningen.  
 
Till sist vill vi återigen passa på att be om ursäkt för att utbyggnaden i ert område har haft mer att önska i form av informationsflöden och tidsåtkomst för olika delar i projektet samt att det efter att vi blev klara har tagit tid med återställningen i vissa områden. Vi hoppas att vara klara med samtliga delar under april månad. 

 Detta utskick går ut till samtliga våra kunder i det här projektet. Ni får gärna dela informationen med grannar som inte är kund hos oss så att även de vet att vi är på väg tillbaka för att göra klart. 

 Tack på förhand! 

 Vänliga hälsningar 

Open Infra | kundtjanst@openinfra.com | 010-492 71 00 

 Besiktningsfrågor: forsyn@openinfra.com  

Ersättningsfrågor: ersattning@openinfra.com 

Publicerad iOkategoriserade

Denna sida använder cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan accepterar du hanteringen av cookies.  Vår integritetspolicy