Gårdsauktion i Holmsveden lördag 12 oktober

Gårdsauktion i Holmsveden lördag 12 oktober kl 11 visning kl 10 då allt lösöre skall auktioneras ut! 

Många träsoffor, gamla bord, speglar, arbråstolar, utemöbler, bords-taklampor, glas och porslin bl.a Gröna Anna, ekskåp, ekbord+6 stolar, sängbord, bordtennisbord, hatthylla, allmogeskåp, Traktor David Brown seleomatic 60-talare fungerande med snökedjor, + flera skopor för snö och jord, traktorsnöslunga, harv, timmerspel, 9 st telefonstolpar, traktorvagn med tipp, frontsnöblad, snöblad, bakvikt till traktor, 1 traktordäck 460×85 i bra skick, Volvo amazondelar  i massor bl.a motorer b18 och b20-motorer och allt som hör till en Amazon, delar till Volvo 140, zinkbaljor, älghorn, 2 gräsklippare, massor med cyklar, gamla föster, gamla bord, sparkar, elverk, kompressor, 2 handjagare, ny kraftöverföringsaxel till traktor, migsvets, gassvets, jordfräs, 2 st lastbilsdäck eller fram till tragtor 625-15, massor med elverktyg och handverktyg,2 skottkärror, flera väggur, piedestaler, trasmattor, skänkar, byråer, pigtittare och mycket annat!

Välkomna till en bra auktion mitt i skogen nära väg 272 mellan Kilafors och Holmsveden, pilar visar vägen! 

Adressen är Henninge 819 Holmsveden!

Servering. 

Betalning med Swish och kontant.